Πληροφορίες

Η δράση της βιοτεχνίας παραγωγής τροφίμων «Αφοί Μπισιρίτσα»  περιλαμβάνει την παραγωγή τροφίμων, την τυποποίηση προϊόντων, την τυποποίηση κρεάτων και προϊόντων ζωικής παραγωγής, καθώς και την επεξεργασία κρέατος χοιρινού και βοοειδούς (λουκάνικο, σουβλάκι, μπριζόλα, πανσέτα, μπιφτέκι). Τα λουκάνικα παράγονται βάσει τοπικής παραδοσιακής συνταγής.

Με αφοσίωση στις παραδοσιακές αξίες της ελληνικής διατροφής, η βιοτεχνία παραγωγής τροφίμων «Αφοί Μπισιρίτσα» σχεδιάζει και αναπτύσσει τα προϊόντα της, εφαρμόζοντας πρωτοποριακές μεθόδους παραγωγής και συσκευασίας, υπό αυστηρά ελεγχόμενες συνθήκες υγιεινής. Βασική προϋπόθεση στην εξασφάλιση της όσο το δυνατόν καλύτερης ποιότητας ζωής, αποτελεί η κατανάλωση ποιοτικών τροφίμων. Η παραγωγική δραστηριότητα της βιοτεχνίας γίνεται με γνώμονα τον Άνθρωπο, την Ασφάλεια και την  Ποιότητα Ζωής, συμβάλλοντας παράλληλα στη διαφύλαξη και την αναβάθμιση της ελληνικής παραγωγής, που επιτυγχάνεται μέσω της προσαρμογής στις απαιτήσεις της σύγχρονης εποχής.

Οι Αδελφοί Μπισιρίτσα, θέλοντας να καλύψουν αυτήν ακριβώς την ανάγκη, επέκτειναν τις δραστηριότητες τους, με το να ασχοληθούν με την επεξεργασία κρέατος, δημιουργώντας μια σύγχρονη μονάδα παραγωγής και τυποποίησης προϊόντων φρέσκου κρέατος και κρεατοσκευασμάτων. Με την καθετοποίηση αυτή, εγγυάται την τήρηση υψηλών προδιαγραφών ποιότητας και υγιεινής. Ολόκληρη η παραγωγική διαδικασία της βιοτεχνίας παραγωγής τροφίμων «Αφοί Μπισιρίτσα», είναι βασισμένη στον έλεγχο και την ταυτοποίηση  των προϊόντων σε όλα τα στάδια, από την εκτροφή των ζώων μέχρι και την τυποποίηση του κρέατος, μέσω της εφαρμογής ενός συστήματος ιχνηλασιμότητας, ούτως ώστε το τελικό προϊόν να είναι πλήρως συνδεδεμένο με την αλυσίδα παραγωγής.